Laat u deze kinderen genieten van de natuur?

Wij zijn blij met elke donatie waardoor een groep kinderen in de gelegenheid wordt gesteld om te ontspannen en genieten in de natuur.

U kunt ons op verschillend manieren steunen met een eenmalige of periodieke donatie:

  • Maak uw donatie rechtstreeks over op NL67 RABO 0342 6951 93 t.n.v. Stichting Natuurlijk voor Kinderen. Klik nu hier en maak nu met iDeal uw gift over.

  • U kunt een overeenkomst opstellen als u kinderen meerdere jaren wilt steunen.
    In het eerste jaar is het volledige bedrag (van 5 jaar) aftrekbaar.
    Klik hier om dat nu direct online te regelen

  • Toekenning van een nalatenschap of legaat na overlijden.

  • Lid worden van de Vriendenclub van Stichting Natuurlijk voor kinderen. voor bedrijven en particulieren die bereid zijn om ons gedurende een periode van minimaal 3 jaar met tenminste €600,- per jaar te ondersteunen. Klik hier om dat nu direct online te regelen.

  • De Stichting natuurlijk voor Kinderen is een ANBI-stichting en streeft naar CBF erkenning in 2025. Het RSIN (Rechtspersonen Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer) van de stichting is 8646.08.706. Wij zijn bij de Belastingdienst tijdens uw aangifte vindbaar onder de naam Stichting Natuurlijk voor Kinderen.

U kunt een groep kinderen een hele week ( € 2.500,-) of weekend ( € 1.250,-) gunnen.

Dank u wel!

De Stichting is u zeer dankbaar en het bestuur zal graag contact met u opnemen indien u dat wenst. U kunt ook altijd het contact formulier op deze website invullen. 100% van uw geld wordt besteed aan de kinderen, want de stichting wordt helemaal gerund door vrijwilligers.

Wat u ook kiest, u maakt er kinderen gelukkig mee. Wij houden u op de hoogte van de ervaring van de groepen in onze nieuwsbrief of als u het op prijs stelt, in een persoonlijk contact.

Heeft u zelf een mooi idee om onze stichting te ondersteunen neem dan contact op met Tom Dogterom via tom@natuurlijkvoorkinderen.nl.

Onze sponsoren

Doelgroep

Wie zijn wij?